Analysera ditt vatten

Finns en vattenanalys, sänd denna till oss och vi föreslår lämplig rening. 
Läs mer om vattenanalys

Frågor om vattenrening?

 Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt vatten.
Använd vårt formulär här

Våra produkter

Här kan du läsa mer om vattenrening och våra vattenreningsprodukter. 
Läs mer

Skriv ut

Vattenrening och vattenfilter för små och stora behov!

Vattenreningsbyrån har nu funnits på marknaden sedan 1956. Vi är specialiserade på filter till hushåll, fritidshus och lantbruk etc. Vi har genom åren skaffat oss en gedigen kunskap om vattenrening och har etablerat oss bland de största i branschen. Vårt stora kunnande borgar för att du får bästa möjliga utrustning och reningsgaranti. 

Vi har allt från små vattenfilter för t ex enfamiljhushåll till större filter och system för mindre samhällen. Filter för alla slags föroreningar t.ex. järn, mangan, kalk, surhet, fluorid, radon, nitrat, nitrit, svavelväte, klorid, klor, färg, smak, lukt samt för framställning av batterivatten. 

Har du frågor angående vattenrening? Ring eller fyll i vår intresseanmälan. Har ni nyligen gjort en vatten analys så skicka in den till oss. Finns ingen vattenanalys så kan vi göra en analys åt er. Skriv ned vad ditt vattenproblem består av och skicka med en 1- liters flaska med vattenprov till oss och vi föreslår lämplig åtgärd. Vanlig läskedrycksflaska går bra. 

Försäljning över hela Norden.

Under alla år har vi aldrig haft några anmärkningar hos allmänna reklamationsnämnden eller haft några betalningsanmärkningar. 

Aktuellt

Kontoret stängt för kundbesök i Corona tider. Telefon och mail fungerar som vanligt.

Kontoret är stängt för kundbesök pga corona-smittan. Vi har flera anställda som tillhör en riskgrupp. Vi finns på plats för telefon och mail som vanligt.

Utlämning av beställda produkter sker endast efter överrenskommelse per telefon. Vattenprov kan lämnas i vår brevlåda vid lagerdörrarna, lämna namn, adress, telefonnummer samt e-post adress. Det finns papper o penna i brevlådan.

Vid frågor ring oss på 08-544 442 60 eller maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

OBS! Semesterstängt v 28, 29 och 30.

Tack för visad hänsyn.

Information om personuppgifter

Vi har uppdaterat vår policy för behandling av personuppgifter då den nya dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) börjar gälla den 25 maj 2018. Vattenreningsbyrån AB är ansvarig för hur personuppgifterna hanteras. Besöksadress Gribbylundsvägen 7, 187 62 Täby, telefonnummer 08-544 442 60. Nedan följer information om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Läs mer...

Öppettider och semesterstängt v 28,29,30

Våra Öppettider:

Läs mer...

Vill du maila till oss?

Hej 

Varmt välkommen att maila till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ha en trevlig dag!

 

© 2012 VATTENRENINGSBYRÅN AB. Alla rättigheter reserverade.